Postup: Šalátovú uhorku umyjeme, prekrojíme po dĺžke na dve polovice a jadrovú dužinu vydlabeme. Uhorku naplníme šalátom.
Hydinový šalát: Varené mäso nakrájame na malé kocky, pridáme hlávkový šalát, ktorý sme nakrájali na tenké rezance. Osolíme, okoreníme a ochutíme citrónovou šťavou. Nakoniec premiešame s kečupom a nastrúhaným syrom.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
4. 6. 2009
Uhorky plnené hydinovým šalátom
Suroviny: jedna 300 až 400 g šalátová uhorka.Hydinový šalát: 250 g vareného (pečeného) mäsa z hydiny, 1 menšia hlávka šalátu, 40 g údeného syra, 2 až 3 lyžičky kečupu, 1 čajová lyžička citrónovej šťavy, mleté čierne korenie, soľ
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára