Postup:Tenké plátky filé potrieme zmesou z 2 PL oleja, 1 PL kari, cesnaku a sumahu a necháme 30 min. v chlade odležať. Z vajec, múky, škrobovej múčky, vína a 1 PL kari rozmiešame cestíčko, obalíme v ňou filé a vypražíme v rozpálenom oleji.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
11. 3. 2009
File v kari cestičku
Suroviny:750 g filé, 2 ČL kari, 1 ČL práškového cesnaku, 1 ČL sumahu alebo citrónovej šťavy, 2 vajcia, 3 PL múky, 1 ČL škrobovej múčky, 1 dl bieleho vína, olej, soľ
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára