240 g teľacej pečene., 120 g šampiňónov alebo iných húb., 50 g zeleninovej papriky 50 g čerstvých rajčiakov., 30 g oleja., 50 g cibule., mletá sladká červená paprika., mleté čierne korenie., majorán., soľ.,
Polovicu cibule pokrájame na kolieska a upražíme na oleji do ružova. Opraženú vyberieme a do oleja dáme zvyšok cibule pokrájanej nadrobno, speníme, pridáme pečeň pokrájanú na malé kúsky, chvíľu opekáme. Postupne primiešame papriku pokrájanú na kolieska, očistené huby pokrájané na menšie kocky a vopred udusené rajčiaky, pokrájané nadrobno, mletú červenú sladkú papriku, mleté čierne korenie a majorán a chvíľu spolu dusíme. Hotové posolíme. Podávame s varenými zemiakmi, na pečeň kladieme kolieska cibule opražené na oleji.
(2 porcie / 1 porcia 1377 kJ - 329 kcal., B - 24,0 g., T - 21,0 g., S - 11,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára