200 g chudého bravčového mäsa (2 rezne)., 80 g kyslej kapusty., 1/2 pohára jogurtu, 1 vajíčko., 1 lyžička rastlinného tuku., horčica., mletá sladká červená paprika., mleté čierne korenie., rasca., zelená petržlenová vňať., pažítka, soľ.,
Rezne narežeme a vytvoríme v nich kapsičku, ktorú naplníme posekanou kyslou kapustou, do ktorej pridáme mleté čierne korenie, mletú sladkú červenú papriku a rascu. Otvor uzavrieme dreveným špáradlom. Na horúcom tuku rezne opečieme z oboch strán po 3 minúty. potrieme horčicou podľa možnosti ostrou francúzskou, a vložíme do ohňovzdornej nádoby. Zalejeme omáčkou z jogurtu, do ktorého pridáme vajíčko, soľ, mleté čierne korenie, mletú sladkú červenú papriku a zelenú petržlenovú vňať, posekanú nadrobno. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre 15 minút. Podávame posypané zelenou petržlenovou vňaťou a pažítkou s malou dávkou zemiakov a so zeleninovým šalátom.
(2 porcie / 1 porcia 1520 kJ - 363 kcal., B - 24,3 g., T - 26,1 g., S - 6,3 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára