300 g kurčaťa s kosťami., 100 g mrkvy., 100 g zeleru., 60 g póru., 20 g zeleného hrášku., 10 g rastlinného tuku., 40 g ryže., mleté čierne korenie., zelená petržlenová vňať., voda., soľ.,
Ryžu uvaríme v posolenej vode a odstavíme. Kurča s kosťami varíme spolu s mrkvou, zelerom a pórom v posolenej vode. Keď je zelenina mäkká, vyberieme ju. Kurča varíme ďalej do mäkka. Zeleninu pokrájame, pridáme zelený hrášok a zalejeme vývarom z kurčaťa. Mäso oberieme z kostí a pridáme do vývaru. Zahrejeme, okoreníme a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou, posekanou nadrobno.
( 2 porcie / 1 porcia 1068 kJ - 255 kcal., B - 24, g. T - 7,4 g., S - 23,1)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára