Rybie filé rozdelíme na porcie, očistíme posolíme a posypeme mletou sladkou červenou paprikou. Slaninu pokrájame na drobné kocky a dáme na horúcu panvicu, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno, speníme na tuku, pridáme pokrájané rajčiaky, zeleninovú papriku a očistené huby. Všetko za stáleho miešania na prudkom ohni podusíme podlejeme horúcou vodou, pridáme soľ, mletú sladkú červenú papriku., mletú rascu, rozotretý cesnak, feferónku a rajčiakový pretlak a niekoľko minút povaríme. Pridáme porcie ryby a prikryté dovaríme (asi 10 minút). Podávame s dusenou ryžou a s hlávkovým šalátom.
(2 porcie / 1 porcia 967 kJ - 231 kcal., B - 28,0 g., T - 9,0 g., S - 9, g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára