300 g teľacieho mäsa., 6 g hladkej múky., 10 g strúhanky., 1/2 vajca., mleté čierne korenie., soľ.,
Plnka: 40 g šampiňónov., 10 g oleja., 1 malá cibuľa., 20 g šunky., 1/2 vajca., sardelová pasta., mleté čierne korenie., voda., soľ.,
Z umytého a osušeného mäsa narežeme 4 tenké plátky, naklepeme, posolíme a okoreníme. Dva plátky natrieme plnkou, prikryjeme nenatretým, okraje priklepeme a z oboch strán spojíme špáradlami. Obalíme v múke, vo vajci a v strúhanke a grilujeme z každej stany 6 - 8 minút.
Plnka: Na oleji speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme šampiňóny pokrájané na plátky, popražíme, posolíme, okoreníme, podlejeme horúcou vodou a udusíme do mäkka. Pridáme šunku pokrájanú na drobné kocky, sardelovú pastu a 1/2 vajca. Necháme zraziť.
(2 porcie / 1 porcia 1425 kJ - 340 kcal., B - 30,0 g., T - 12,2 g., S - 26,5 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára