2. 5. 2010

Mäso v maglajzi

Suroviny : 5-6 plátkov bravčového alebo kuracieho mäsa, 5 vajec, 1/2 kávovéj lyžičky, soli, káv.lyž.ml.čierne korenie, káv.lyž.červená paprika, medzi prsty rasca, medzi prsty majorán, káv.lyž.vegety, 1/2 káv.lyž.kari korenia, káv.lyž.sójovej omáčky,1/2 kávovej lyž. worčestrovej omáčky,  káv.lyž.magi-polievkové korenie, 2 polievkové lyž.plnotučnej horčice, olej na vysmaženie, ryža ako príloha

Postup : Najprv si vyšlaháme vajcia, pridáme do toho všetky prísady okrem mäsa. Plátky mäsa vyklepeme a ponoríme do pripraveného maglajzu. Necháme odstáť aspoň 1hodinu, čím dlhšie, tým mäso lepšie nasiakne zmesou. Potom to osmažíme na oleji. Podávame s dusenou ryžou a čerstvou zeleninou.

Žiadne komentáre: