Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
26. 3. 2009
Segedínsky guláš tety Margit
Postup:Do hrnca z vodou date pôstný bravčový bôčik,pripadne krkovičku s kostou a obrezky z mäsa,pridate celé korenie a uvarite do mäkka.Keď je mäso hotové vyberiete ho z vody, oberiete všetko mäso od kosti . Do druhého hrnca dáte na oleji opiecť cibuľu do sklovita, pridáte obraté mäso, posypete mletou paprikou, zmiešate a pridáte kyslú kvasenú kapustu, pomiešate a zalejete vodou v ktorej s varilo mäso/ do výšky mäsa s kapustou/, povaríte kým trocha nezmäkne kapusta a zahustíte kyslou smotanou v ktorej ste rozhabarkovali hl.múku. Necháte zovrieť a odstavíte.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára