Postup:Cibuľu speníme na oleji, pridáme citrónom pokvapkané, múkou poprášené porcie ryby a z oboch strán rýchle opečieme. Pridáme pokrájanú zeleninu, okoreníme,nepatrne podlejeme a pod pokrievkou dusíme domäkka. Podávame so zemiakmi.
Vhodne aj pre diabetikov
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
13. 3. 2009
Kapor na zelenine
Suroviny:4 porcie kapra, 3 paradajky, 1 paprika, 1 stredne veľké jablko, 1 menšia cibuľa, drvená rasca, soľ, štipka majoránky alebo oregana, 2 PL oleja, hladká múka, citrónová šťava
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára