Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
12. 3. 2012
Srňacie mäso v lístkovom ceste
500 g srňacieho stehna alebo chrbta,120 g šampiňónov,70 g cibule,petržlenovej vňate,soľ, čierne korenie,bal. lístkového cesta, malé vajce
Mäso obrežeme, osolíme a okoreníme. Prudko opečieme na oleji. Šampiňóny a cibuľu očistíme a nakrájame na malé kocky. Petržlenovú vňať umyjeme a nasekáme.Všetko opečieme na panvici, začíname cibuľou, a ochutíme soľou a čiernym korením. Vyvaľkáme lístkové cesto, na ktoré rozotrieme vychladnutý Duxelles. Na to položíme mäso a hneď zrolujeme. Potrieme rozšľahaným vajcom a dáme asi na 20 minút piecť do rúry.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára