Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
12. 3. 2012
Bravčové kare na smotane so zeleninou
600 g bravčového filé,soľ, čierne korenie,horčicu,olej
zelenina so smotanou : 50 g cibule,olej,1/8 l polievky,200 g karotky,150 g šampiňónov,150 g hrášku,soľ,čierne korenie, 1/8 l šľahačky, 20 g hladkej múky, petržlenovú vňať
Bravčové filé nakrájame, okoreníme a ostro opečieme. Pripravíme si zeleninu so smotanou : cibuľu ošúpeme, nakrájame a opečieme na oleji, zalejeme polievkou.Šampiňóny a hrášok umyjeme, nakrájame a dáme variť do polievky. Pridáme soľ a čierne korenie. Šľahačku s múkou vymiešame nahladko, zohrejeme a zamiešame do polievky. Potom nakrájame petržlenovú vňať a pridáme k zelenine.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára