Suroviny: 600 g kuracieho mäsa z pŕs, 2 bielky, 1 lyžica Solamylu, soľ, 3 lyžice oleja, 1 mladý pór, 1 cibuľa, 50 g šampiňónov, 1 kapia, 50 g mandlí, 2 lyžice červeného vína, 2 lyžice sójovej omáčky
Postup: Mäso z kuracích pŕs pokrájame na menšie kocky a premiešame s rozšľahanými bielkami a rozmočeným Solamylom. Osolíme a opražíme na rozohriatom oleji. Pridáme pór pokrájaný na malé kolieska, nadrobno posekanú cibuľu a na plátky pokrájané šampiňóny. Neskôr pridáme na stĺpiky pokrájanú kapiu a popražené posekané mandle. Pokvapkáme vínom a nakoniec ochutíme sójovou omáčkou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára