Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
1. 4. 2009
Kuracie kuk Paľo
Postup: Kuracie prsia (asi 500 g) pokrájame na rezance, posolíme, pokoreníme, pokvapkáme olejom a necháme postáť niekoľko hodín v chladničke. Potom poprášime solamilom a dáme na panvicu potretú olejom. Podlejeme vývarom a dusíme asi 20 minút pod pokrievkou. Potom odokryjeme, pridáme na plátky nakrájané šampiňóny a za stáleho miešania odparíme zvyšok vývaru. Polejeme omáčkou a ešte pár minút miešame. Podávame s ryžou, hranolkami, šalátom z čerstvej kapusty a kukuricou. Omáčka: 3 polievkové lyžice sójovej omáčky, 3 polievkové lyžice červeného vína, trochu likéru z jarabiny (alebo podobného), 1 čajová lyžička plnotučnej horčice, 1 čajová lyžička grilovacieho korenia
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára