300 g karfiolu., 250 g uvareného hovädzieho mäsa., 50 g bryndze., 10 g oleja., 1 dl kyslej smotany., 1 lyžica strúhanky., olej na vymastenie nádoby., voda., soľ.,
Karfiol uvaríme v posolenej vode a uvarený rozoberieme na ružičky. Polovicu z neho dáme do nádoby z ohňovzdorného skla, vymastenej olejom. Uvarené mäso pomelieme, posolíme, zamiešame s bryndzou a navrstvíme na karfiol. Navrch na mäsovú masu rozložíme zvyšky karfiolu a pokvapkáme olejom, posypeme strúhankou, zalejeme smotanou a v rúre upečieme do zlata.
(2 porcie / 1 porcia 1633 kJ - 390 kcal., B - 35,6 g., T - 22,3 g., S - 11,7 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára