500 g jemného tvarohu, 500 g piškót, 250 ml kyslej smotany, 2 balíčky vanilínového cukru, 4 lyžice práškového cukru, 3 bielky, 250 ml uvarenej kávy, 2 lyžice kakaa, lyžica rumu, mletá škorica
Bielky vyšľaháme s 1 vanilínovým cukrom na tuhý sneh. Tvaroh zmiešame so smotanou, s práškovým a vanilínovým cukrom. Do tvarohovej zmesi opatrne zamiešame sneh.Na dno tortovej formy naukladáme piškóty namočené do vychladnutej kávy zmiešanej s rumom. Na piškóty natrieme tretinu tvarohového krému. Dvakrát zopakujeme vrstvu piškót a krému.Vrchnú vrstvu krému uhladíme a posypeme kakaom a škoricou. Na 12 hodín dáme stuhnúť do chladničky, nakrájame a podávame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára