31. 8. 2016

Hovädzie mäso s lečom v alobale

200 g hovädzieho mäsa zo stehna., mleté čierne korenie., 1 cibuľa., 50 g zeleninovej papriky., 50 g rajčiakov., 10 g oleja., mleté čierne korenie., soľ.,
Hovädzie mäso umyjeme, pokrájame na rezne, naklepeme, posolíme, okoreníme a dáme na alobal pomastený olejom. Na mäso dáme cibuľu pokrájanú na kolieska, zeleninovú papriku pokrájanú na rezance a rajčiaky pokrájané na štvrtky. Dobre zabalíme a dáme na plechu do horúcej rúry asi na 20 – 25 minút. Podávame so zemiakmi.

(2 porcie / 1 porcia 783 kJ – 187 kcal., B – 21,3 g., T – 9,5 g., S – 4,2 g)

Žiadne komentáre: