31. 8. 2016

Bravčové mäso s kuracou pečeňou a šampiónmi

200 g bravčového stehna., 100 g kuracej (teľacej) pečene., 100 g šampiňónov., 1 lyžička rajčiakového pretlaku (kečup)., 20 g oleja., 20 g masla., mleté čierne korenie., soľ.,
Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, okoreníme, potrieme olejom a necháme odstáť. Odstáte rezne z oboch strán opečieme v grile. Pečeň s očistenými a pokrájanými šampiňónmi podusíme na masle, pridáme kečup, posolíme a dáme na opečené rezne. Podávame so zemiakmi a s čerstvou zeleninou.

(2 porcie / 1 porcia 2010 kJ – 480 kcal., B – 27,6 g., T – 39,4 g., S – 3,8 g)

Žiadne komentáre: