25 dkg kokosovej múčky, 1 konzerva sladeného kondenzovaného mlieka, 15 – 20 dkg (podľa potreby) preosiateho práškového cukru, rum, kakao, čokoládová poleva
Kokosovú múčku nasypeme do nádoby, vlejeme kondenzované mlieko (asi 2 polievkové lyžice necháme v konzerve),môžeme pridať trošku rumu a toľko cukru, aby vznikla hustá, vláčna hmota, z ktorej tretinu oddelíme. Do zvyšnej hmoty pridáme kakao a rozdelíme na dve časti. Cestá na doske vyformujeme do valčekov dlhých asi 35 cm. Valčeky rozvaľkáme na šírku 5 cm a plátky spojíme zvyšným kondenzovaným mliekom: kakaový – biely –kakaový. Odložíme do druhého dňa, potom polejeme čokoládovou polevou a po stuhnutí krájame na tenšie asi 1 cm rezy.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára