Suroviny: 35 dkg polohrubej múky, 20 dkg práškového cukru, 1 vanilkový cukor,2 polievkové lyžice kakaa, 1 čajová lyžička sódy bikarbóny, 1 vajce, 2 dcl oleja, 1 l acidofilného mlieka (kyslé), keď nemáme acidofilné mlieko, môžeme dať 1 pochúťkovú smotanu a do 1/2 l doplniť mliekom
Všetko spolu dobre vymiešame,vylejeme na hlbší vymastený a múkou vysypaný plech a lyžičkou ukladáme tvaroh.
Plnka: 25 dkg tvarohu, 3 polievkové lyžice cukru, 1 čajová lyžička „Zlatého klasu“, 1 vajce, 1 vanilkový cukor, spolu rozmiešame, ukladáme na cesto, upečieme,
vychladnuté pokrájame a pocukríme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára