24. 3. 2017

Pudingové tortičky

1 l mlieka, 2 ks puding v prasku, 1 lyzicku medu, 1 jahodovy alebo malinovy jogurt, 1 kyslu pochutkovu smotanu, 1 lyzicu praskoveho cukru, tortove oblatky, 1 pol litrovy hrncek ovocia, jahodove granko
Podla navodu uvarime puding. Do vychladnutej hmoty primiesame ovocie. Pri pouziti vacsieho ovocia pokrajame na male kusky. Polovicu pudingu ulozime do oplachnutych misticiek. Prikryjeme tortovou oblatkou. Na oblatku navrstvime jogurt, rozmiesany s lyzickou medu. Znovu ulozime oblatku a dame druhu polovicu pudingu. Odlozime na 1 hodinu do chladnicky. Po stuhnuti vyklopime na tanieriky a ozdobime kopkami pochutkovej smotany, ktoru osladime cukrom. Posypeme jahodovym grankom.

Žiadne komentáre: