Zeleninu osolíme a dusíme do mäkka. Po vychladnutí ju so salámou nadrobno pokrájame. V mlieku rozšľaháme žĺtky, primiešame múku, 2 lyžice oleja a podľa chuti soľ, pridáme zeleninu, vločky, salámu a z bielkov tuhý sneh. Z tejto zmesi robíme naberačkou malé dolky a na rozpálenom oleji opečieme z obidvoch strán.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 8. 2016
Zeleninové dolky
500 g miešanej zeleniny, 150 g mäkkej salámy, 2 lyžice ovsených vločiek, 4 vajcia, 200 ml. mlieka, 160 g polohrubej múky, soľ, olej
Zeleninu osolíme a dusíme do mäkka. Po vychladnutí ju so salámou nadrobno pokrájame. V mlieku rozšľaháme žĺtky, primiešame múku, 2 lyžice oleja a podľa chuti soľ, pridáme zeleninu, vločky, salámu a z bielkov tuhý sneh. Z tejto zmesi robíme naberačkou malé dolky a na rozpálenom oleji opečieme z obidvoch strán.
Zeleninu osolíme a dusíme do mäkka. Po vychladnutí ju so salámou nadrobno pokrájame. V mlieku rozšľaháme žĺtky, primiešame múku, 2 lyžice oleja a podľa chuti soľ, pridáme zeleninu, vločky, salámu a z bielkov tuhý sneh. Z tejto zmesi robíme naberačkou malé dolky a na rozpálenom oleji opečieme z obidvoch strán.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára