80 g bielej fazule., 1/2 póru., 1 uhorka., 120 g klobásy., 150 g tvrdého syra., 2 malé cibuľky., 1 zeleninová paprika., 3 lyžice majonézy alebo jogurtu., 3 lyžice rajčiakového kečupu., 1 lyžica strúhaného chrenu., 3 kvapky korenia tabasco., voda., soľ.,
Večer pred prípravou namočíme do vody fazuľu a ráno uvaríme do mäkka Pred dovarením pridáme pór pokrájaný na drobné kúsky a posolíme. necháme vychladnúť. Pokrájame ošúpanú uhorku, klobásu, tvrdý syr, zeleninovú papriku a cibuľu, zmiešame s majonézou alebo jogurtom, kečupom a strúhaným chrenom, okoreníme a posolíme. Necháme odležať a po hodine môžeme podávať.
(2 porcie / 1 porcia 1130 kJ / 270 kcal., B - 19,0 g., T - 13,5 g., S - 18,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára