2 rajčiaky., 200 g očistenej zelenej fazuľky., 1/2 strúčika cesnaku., 1 vajce uvarené na tvrdo.,
Zálev: 2 lyžice slnečnicového oleja., 1 lyžica octu., 1 lyžica kyslého bieleho vína., pár kvapiek neenergetického sladila., štipka mletej červenej papriky., štipka mletého čierneho korenia., soľ.,
Očistenú zelenú fazuľku uvaríme do mäkka v posolenej vode alebo použijeme sterilizovanú fazuľku z konzervy. Necháme odkvapkať a uložíme na misku, pridáme rozotretý cesnak a zalejeme zálevom, ktorý pripravíme zmiešaním všetkých uvedených súčastí. Ozdobíme kolieskami rajčiakov a vajíčka. Podávame s chlebom.
(2 porcie / 1 porcia 502 kJ - 120 kcal., B - 5,0 g., T - 6,0 g., S 11,5 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára