Postup: 1 kg rajčín /môže byť aj viac/1 kg paprík,5 veľkých cibúľ,1 hlávka cesnaku,
Masu spolu pomlieť, povariť, prepasírovať a rozmixovať na hladkú hmotu.Potom pridať:1 PL sladkej papriky,1 KL pálivej papriky,1 KL mletého čierneho korenia
Odobrať z uvarenej zeleniny 2-3 dcl do toho pridať koreniny, povariť a vmiešať znovu do hladkej zeleninovej hmoty.
Mäso: ½ kg bravčového mäsa,½ kg hovädzieho mäsa pomlieť, pridať cesnak, podliať vodu, variť do mäkka bez masti asi ½ hodiny. Potom pridať do zeleninovej hmoty a spolu variť ½ hodiny. Potom dať do fliaš /8 ks – 3 dcl/ a sterilizovať ½ hodiny pri 100 stupňoch C.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára