18. 3. 2017

Vaječné rolády

3 salky kapusty, konzerva bambusovych klickov, konzerva bahnicky pravej, 4 zelene cibulky, 2 PL bragg liquid aminos, 1 CL prasku z 5 korenin, 2 CL soli, 1/16 CL bieleho stevioveho prasku, obaly na vajecne rolady
Vyhrejeme ruru na 180 stupnov. V robote nakrajame kapustu a vlozime ju do misy. Mixer nastavime na pulzny rezim a nasekame bambusove klicky, bahnicku pravu a zelenu cibulku. Pridame ku kapuste a zmiesame. V miske zmiesame bragg liquid aminos s dochucovadlami a steviou. Zeleninu polejeme zmesou a dokladne premiesame. Do kazdeho obalu na vajecne rolady vlozime 1/4 salky zeleninovej zmesi. Prelozime jeden roh nad plnkou a dva rohy na protilahlej strane. Vodou navlhcime stvrty roh a jeho prelozenim vytvorime roladu. Poukladame rolady na plech na pecenie a potrieme ich olivovym olejom. Pecieme ich 15 minut, kym nezhnednu.

Žiadne komentáre: