3 hrnceky uvarenej ryze, hrncek uvareneho udeneho masa z rebierok, 2 PL tuku, 1 PL jemne nasekaneho ligurceku, 1 PL kari korenia, 2 feferonky, vajce, por, tuk na vymastenie zapekacej nadoby, mlete cierne korenie a sol
Uvarenu ryzu premiesame s tukom a pridame nadrobno pokrajane maso, ktore sme obrali z uvarenych udenych rebierok. Feferonky zbavime jadierok, nakrajame a pridame do zmesi spolu s kari korenim a na kolieska nakrajanym porom. Dochutime solou a korenim a vsetko dokladne premiesame. Ryzu navrsime do tukom vymastenej zapekacej nadoby a povrch rovnomerne uhladime. Vajce rozslahame s nasekanym ligurcekom a zalejeme nim rizoto. Zapekame pri 200 stupnoch 30 minut. Zapecene rizoto nakrajame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára