Z prísad vypracujeme mäkšie cesto, ktoré necháme asi 30 minút vykysnút. Vyformujeme žemličky, ktoré necháme ešte chvílu kysnút. Potom ich pečieme asi 20 minút pri strednej teplote. celozrnne zemlicky
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
28. 9. 2012
Celozrnné žemličky
350 g jemnej pšeničnej celozrnnej múky, 100 g polohrubej múky, 50 g sójovej múky, 60 g hrozienok, 50 g strúhaných orechov, 20 g pomletých slnečnicových jadier,20 g kvasníc, 500 ml vody, 1 KL soli
Z prísad vypracujeme mäkšie cesto, ktoré necháme asi 30 minút vykysnút. Vyformujeme žemličky, ktoré necháme ešte chvílu kysnút. Potom ich pečieme asi 20 minút pri strednej teplote. celozrnne zemlicky
Z prísad vypracujeme mäkšie cesto, ktoré necháme asi 30 minút vykysnút. Vyformujeme žemličky, ktoré necháme ešte chvílu kysnút. Potom ich pečieme asi 20 minút pri strednej teplote. celozrnne zemlicky
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára