250 g syra Tofu (môže byť aj ovčí syr),2 PL sójovej omáčky,1
KL vegety,1 KL čierneho korenia,200 g cestovín (špirálky, mušličky,
mašličky...),4 PL rastlinného oleja,3 papriky,3 rajčiny,malú šalátovú uhorku,200
g sterilizovanej kukurice,biely jogurt,3 PL majonézy,posekaná bazalka,čerstvo
pomleté biele korenie
Syr Tofu nakrájame na kocky,
vložíme do sójovej omáčky pomiešame s vegetou a korením. Necháme pol
hodiny odstáť. Cestovinu uvaríme v osolenej vode a pridáme do nej 2
PL oleja – aby sa nelepila. Uvarenú scedíme, prepláchneme studenou vodou
a pokvapkáme zvyšným olejom. Uhorku nakrájame na hranolčeky a zľahka
miešame s pokrájanými rajčinami, paprikami, kukuricou, syrom
a s cestovinou. Jogurt vymiešame s majonézou, pridáme posekanú
bazalku, čerstvo pomleté biele korenie a vylejeme na cestovinu so
zeleninou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára