400 g Tofu, 5 PL sójovej omáčky, koreniny, soľ, vajcia, múka, mlieko
Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm
hrubé, poukladáme vedľa seba do nádoby a zalejeme marinádou. Marinujeme
aspoň 12 hodín. Rezne obalíme v cestíčku a vyprážame. Podávame so zemiakmi
a tatárskou omáčkou z Tofu alebo zeleninovým šalátom.
Marináda: 5 PL sójovej omáčky, 15
lyžíc vody, 1KL drvenej rasce, majoránky, vegety a soľ.
Tatárska omáčka: 100 g Tofu, uhorka, cibuľka, soľ, mlieko, voda – rozmixujeme, dochutíme podľa vlastnej chuti.
Tatárska omáčka: 100 g Tofu, uhorka, cibuľka, soľ, mlieko, voda – rozmixujeme, dochutíme podľa vlastnej chuti.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára