300 g Tofu, malé lečo (paprika,
paradajky),150 g hrach (sterilizovaný alebo mrazený),3 PL oleja,3 PL sójovej
omáčky,väčšia cibuľa,veľký hlávkový šalát,60 g kapie,60 g tvrdý syr,soľ,rasca, vegeta, červená paprika,
grilovacie korenie
Tofu pokrájame na kocky, ochutíme
sójovou omáčkou, koreninami (rasca, vegeta, paprika) a chvíľu necháme
stáť. Pridáme grilovacie korenie a potom na oleji rýchlo opečieme. Cibuľku
podusíme na oleji, pridáme lečo, hrášok, opečené Tofu. Dochutíme soľou,
vegetou. Podávame na šalátových listoch, posypané syrom. Ozdobíme kapiou alebo
zelenou paprikou. Príloha: zemiaky, ryža, zeleninový šalát.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára