1 sendvič, 1/2 tuby sardelovej pasty, 100 g masla, 60 g sardiniek, 100 g papriky kapie v oleji, 1 vajce na tvrdo, 2 kyslé uhorky, 20 g cibule
Z oleja, cibule, mäsa, papriky a soli pripravíme zvyčajným spôsobom perkelt. Zo sendviča odkrojíme obidva konce a sriedku lyžicou vydlabeme. Mäso z perkeltu pokrájame na rezance. Vajcia, uhorky, kapiu, cibuľu a sardinky pokrájame na malé kúsky. Do vymiešaného masla pridáme sardelovú pastu a pokrájané prísady. Pridáme asi 70 g sriedky zo sendviča. Touto plnkou naplníme vnútro sendviča. Chlebík dobre zabalíme do alobalu a uložíme na 24 hodín do chladničky. Iba potom krájame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára