Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 6. 2013
Výborné pečené mäso s cibuľou
Mäso nakrájame na rezne, vyklepeme, obalíme v strúhanke, potom v osolenom vajíčku a opečieme na prudkom rozpálenom oleji z oboch strán. Opečené reznne poukladáme na plech, osolíme a okoreníme. Na jednu polovicu rezňa navrstvíme horčicu a na druhú kečup a veľa cibule poukladáme navrch. Potom podlejeme asi 1dcl vody, v ktorej sme rozpustili jednu bujónovú kocku. Pečieme prikryté podľa druhu mäsa asi 30 minút na 180 stupňoch. Keď je mäso mäkké, odokryjeme a ešte dopečieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára