Zajacie stehna vykostime, naklepeme, prespikujeme pruzkami udenej slaniny, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. Potom ich oprazime v rozohriatom oleji, pridame rozotrety cesnak a rajciakovy pretlak. Podlejeme vinom a prikryte udusime domakka.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
18. 2. 2017
Zajačie rezne
4 zajacie stehna, 50 g udenej slaniny, sol, mlete cierne korenie, 3 lyzice oleja, 3 struciky cesnaku, 3 lyzice rajciakoveho pretlaku, 2 dl cerveneho vina
Zajacie stehna vykostime, naklepeme, prespikujeme pruzkami udenej slaniny, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. Potom ich oprazime v rozohriatom oleji, pridame rozotrety cesnak a rajciakovy pretlak. Podlejeme vinom a prikryte udusime domakka.
Zajacie stehna vykostime, naklepeme, prespikujeme pruzkami udenej slaniny, osolime a okorenime mletym ciernym korenim. Potom ich oprazime v rozohriatom oleji, pridame rozotrety cesnak a rajciakovy pretlak. Podlejeme vinom a prikryte udusime domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára