Bravcove maso nakrajame na rezance, na oleji lahko uprazime nadrobno nakrajanu cibulu, vlozime nakrajane maso, dusime na vlastnej stave. Ked je maso makke, pridame kyslu uhorku a citron nakrajane na rezance, sampinony, kecup, muku a vodu. Vsetko spolu podusime, pridame feferonku, worcester, cesnak a biele vino.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
17. 2. 2017
Trenčiansky tokáň
200 g bravcoveho stehna, 150 g oleja, 100 g cibule, 40 g kyslej uhorky, 20 g citrona, 75 g kecupu, 50 g muky, 50 g cesnaku, 1 dl bieleho vina, lyzicka worcesterskej omacky, sol, voda
Bravcove maso nakrajame na rezance, na oleji lahko uprazime nadrobno nakrajanu cibulu, vlozime nakrajane maso, dusime na vlastnej stave. Ked je maso makke, pridame kyslu uhorku a citron nakrajane na rezance, sampinony, kecup, muku a vodu. Vsetko spolu podusime, pridame feferonku, worcester, cesnak a biele vino.
Bravcove maso nakrajame na rezance, na oleji lahko uprazime nadrobno nakrajanu cibulu, vlozime nakrajane maso, dusime na vlastnej stave. Ked je maso makke, pridame kyslu uhorku a citron nakrajane na rezance, sampinony, kecup, muku a vodu. Vsetko spolu podusime, pridame feferonku, worcester, cesnak a biele vino.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára