Maso pokrajame na platky, osolime, naklepeme, okorenime mletym ciernym korenim a potrieme z jednej strany horcicou. Na kazdy platok masa polozime jeden pozdlzny rez kyslej uhork, zvinieme a spojime sparadlom. Zvitky oprazime na masti, pridame cibulu posekanu nadrobno, spenime, poprasime mukou, podlejeme vyvarom a udusime domakka.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
17. 2. 2017
Bravčové mäso s kyslými uhorkami a cibuľou
600 g bravcoveho masa, sol, mlete cierne korenie, 2 lyzicky horcice, 150 g kyslych uhoriek, 30 g masti, cibula, 30 g hladkej muky, masovy vyvar
Maso pokrajame na platky, osolime, naklepeme, okorenime mletym ciernym korenim a potrieme z jednej strany horcicou. Na kazdy platok masa polozime jeden pozdlzny rez kyslej uhork, zvinieme a spojime sparadlom. Zvitky oprazime na masti, pridame cibulu posekanu nadrobno, spenime, poprasime mukou, podlejeme vyvarom a udusime domakka.
Maso pokrajame na platky, osolime, naklepeme, okorenime mletym ciernym korenim a potrieme z jednej strany horcicou. Na kazdy platok masa polozime jeden pozdlzny rez kyslej uhork, zvinieme a spojime sparadlom. Zvitky oprazime na masti, pridame cibulu posekanu nadrobno, spenime, poprasime mukou, podlejeme vyvarom a udusime domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára