22. 8. 2012

Korenistá špecialita

1 kg bravčového karé, 5 vajec, 2 ČL soli, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL mletej rasce, 1 ČL majoránu, 1 ČL sladkej papriky, 1 ČL štipľavej papriky, 1 ČL worchestrovej omáčky, 1 PL horčice, 1 ČL kečupu, 1 ČL karí korenia, 1 ČL vegety, olej
Rezne naklepeme. V mixéri vymiešame vajcia, soľ, mleté čierne korenie, rascu, majorán, papriky, worchestrovu omáčku, horčicu, kečup, karí korenie a vegetu. Do tejto omáčky rezne namáčame a vložíme do misky. Zvyšok omáčky nalejeme na rezne a odložíme do druhého dňa do chladničky. Potom rezne prudko opečieme na horúcom oleji. Podávame s ryžou alebo hranolkami.

Žiadne komentáre: