20. 8. 2012

Bravčové rebierko

4 bravčové rebierka, 80 g klobásy, menšia cibuľa, 80 g hríbov /zmes/, soľ, čierne mleté korenie, olej

Na silne nahriaty spodný rošt grilu položíme panvicu /hrniec/, do ktorej dáme maslo, nakrájanú cibuľu, klobásu a hríby. Osolíme, okoreníme a krátko smažíme. Bravčové rebierko zbavíme prebytočného tuku a urobíme čo najväčší otvor, ktorý naplníme mierne vychladnutou zmesou. Uzavrieme špáradlom, osolíme, okoreníme, potrieme olejom a grilujeme. Jednotlivé rebierka doplníme plátkami rajčín /uhoriek/ a chrenovým maslom. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi, zeleninovou oblohou alebo čiernym chlebom.

Žiadne komentáre: