Zemiaky v supe uvarime, osupeme, hlavicku zrezeme a vnutro vydlabeme lyzickou. Bryndzu, vajce, smotanu, pazitku a sol dobre zamiesame a naplnime vydlabane zemiaky. Zakryjeme odrezanou hlavickou, poukladame do ohnovzdornej misy, ktoru sme dobre vymastili a vo vyhriatej rue upecieme.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
15. 2. 2017
Zemiaky plnené bryndzou zapekané
vacsie zemiaky, sol, 200 g bryndze, 1 vajce, troska kyslej smotany, 1 lyzica posekanej pazitky
Zemiaky v supe uvarime, osupeme, hlavicku zrezeme a vnutro vydlabeme lyzickou. Bryndzu, vajce, smotanu, pazitku a sol dobre zamiesame a naplnime vydlabane zemiaky. Zakryjeme odrezanou hlavickou, poukladame do ohnovzdornej misy, ktoru sme dobre vymastili a vo vyhriatej rue upecieme.
Zemiaky v supe uvarime, osupeme, hlavicku zrezeme a vnutro vydlabeme lyzickou. Bryndzu, vajce, smotanu, pazitku a sol dobre zamiesame a naplnime vydlabane zemiaky. Zakryjeme odrezanou hlavickou, poukladame do ohnovzdornej misy, ktoru sme dobre vymastili a vo vyhriatej rue upecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára