600 g bravcoveho kare, 80 g rastlinneho tuku, 2 cibule, 160 g krup, 160 suchek bielej fazule, 2 struciky cesnaku, mlete cierne korenie, majoran, sol
Kare pokrajame, zlahka naklepeme, okrajove blany narezee, osolime a z oboch stran rychlo opecieme na rozohriatom tuku. Na tuku po opekani oprazime do sklovita nadrobno posekanu cibulu. Vopred namocenu fazulu varime domakka a scedime. Krupy uvarime do makka, oplachneme studenou vodou a nechame odkvapkat. Uvarenu fazulu, krupy, rozotrety cesnak, sol, majoran korenie a oprazenu cibulu s tukom dobre premiesame a polovicu zmesi polozime na pekac. Na nu poukladame opecene rebierka, prikryjeme ich druhou polovicou zmesi. Pridame mensie mnozstvo vyvaru a v horucej rure upecieme do makka.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára