Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
17. 6. 2009
Pohánkové palacinky
Postup: Do 500 ml mlieka pridajte štipku soli a trochu cukru, rozšľahajte 1-2 vajíčka a pridajte toľko pohánkovej hladkej múky (môžete ju zmiešať s hladkou pšeničnou múkou), aby vzniklo pololiate cesto na palacinky. Nechajte 5 min. odstáť. Na palacinkári upečte palacinky. Potrite ich ovocným džemom, posypte zomletým makom a stočte. Na tanieri posypte kakaovým práškom a ozdobte čerstvým ovocím. Palacinky môžete naplniť ochuteným tvarohom alebo poliať uvareným pudingom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára