12. 6. 2009

Mäsová nátierka s chrenom

Suroviny: 250 g vareného údeného mäsa, 2 natvrdo uvarené vajíčka, 100 g rastlinného nátierkového masla, 1 lyžička horčice, 4 lyžice ochutenej majonézy, 2 lyžice jogurtu, 1 lyžica postrúhaného chrenu, soľ, nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať 

Postup: Varené údené mäso pokrájame na menšie kúsky a vložíme do mixéra. Pridáme pokrájané natvrdo uvarené vajíčka, rastlinné nátierkové maslo, horčicu, ochutenú majonézu, jogurt, postrúhaný chren a podľa potreby soľ. Zmixujeme na hladkú nátierku, ktorú natierame na hrianky opražené na sucho. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Žiadne komentáre: