Postup: V slanej vode uvarené cestoviny necháme odkvapkať, vložíme do misy, pridáme na pol- kolieska nakrájanú čerstvú uhorku, na tenšie časti nakrájané rajčiny, na kolieska nakrájaný a sparený pór, na plátky nakrájané reďkovky, zalejeme rozšľahanou kyslou smotanou s roztlačeným cesnakom, paprikovou vegetou, čiernym korením a citrónovou šťavou. Všetko zľahka premiešame a necháme v chlade uležať.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
5. 6. 2009
Jarný vretenový šalát
Suroviny: 250 g cestovinových vretien, 200 g šalátových uhoriek, 200 g rajčín, 100 g póru, 10 ks reďkoviek, 250g kyslej smotany, 1 mesiačik cesnaku, 1 lyžička paprikovej vegety, 1 lyžica citrónovej šťavy, čierne korenie mleté
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára