Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
17. 6. 2009
Kaša pikantná na ruský spôsob
Postup: Za stáleho miešania trochu osmažíme 100g pohánky s 1 vajcom do zlatohneda. Pridáme ½ lyžičky soli, 40 g masla a 500 ml vody. Zamiešame, prikryjeme a dusíme 20 minút. Odložíme a udržujeme v teple.Očistíme a nakrájame si 3 cibule a osmažíme ju na 40 g masla do sklovita. Potom ju primiešame do pohánky.Očistíme si 250 g húb, ktoré podusíme na 40 g masla a taktiež ich pridáme k pohánke. Kašu nakoniec osolíme a opepríme podľa chuti. Podávame s listovým šalátom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára