300
g zadného hovädzieho mäsa so stehna., 1 lyžička mletého
korenia., 1/2 cibule., 1/2 bobkového listu., 1/2 póru., zelená
petržlenová vňať., voda., soľ.,
Očistené
mäso v celku vložíme do vriacej posolenej vody a varíme na
miernom ohni. Po hodine varenia pridáme všetky ostatné prísady a
varíme ešte 10 minút. Mäso vyberieme z vývaru, ktorý môžeme
použiť na prípravu iného jedla, pokrájame na mise oblejeme
horúcim vývarom. Ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou Podávame
so zeleninou (karfiolom, hráškom, uhorkami, šalátom z rajčiakov
a papriky), príp. aj s varenými zemiakmi.
(2
porcie / 1 porcia 926 kJ – 221 kcal., B – 31,2 g., T – 9,8 g.,
S – 0,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára