4
rajčiaky., 1/2 cibule., 10 g (1 lyžica) slnečnicového oleja.,
polovica malej mrkvy., 4 drobné ružičky karfiolu., niekoľko
zrniek hrášku., neenergetické umelé sladidlo, bobkový list., 4
zrnká čierneho korenia., 10 g špagiet., vývar z kostí., soľ.,
Cibuľu
pokrájame, speníme na horúcom oleji a posolíme. Pridáme mrkvu
pokrájanú na pásiky, ružičky karfiolu, ošúpané rajčiaky a
hrášok a spolu podusíme 3 – 4 minúty. Zalejeme vývarom z
kostí, okoreníme a povaríme asi 30 minút. Prisladíme a príp.
ešte dochutíme. Vložíme špagety uvarené osobitne vo väčšom
množstve posolenej vody a spolu ešte povaríme 3 minúty.
(2
porcie / 1 porcia 397 kJ – 95 kcal., B – 1,6 g., T – 5,3 g., S
– 9,8 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára