60
g koreňovej zeleniny alebo mrazenej zeleninovej zmesi., 30 g
rajčiakového pretlaku., 1 surový rajčiak., 1 bobkový list., 10 g
slnečnicového oleja., 1/2 cibule., neenergetické umelé sladidlo
podľa chuti., mleté čierne korenie., kôpor., 800 g vývaru z
kostí., soľ.,
Cibuľu
pokrájame nadrobno a speníme na oleji, pridáme osobitne uvarenú
zeleninu alebo mrazenú zeleninovú zmes, bobkový list, rajčiakový
pretlak, ošúpaný pokrájaný rajčiak a spolu dusíme. Zalejeme
vývarom z kostí, povaríme, podľa chuti posolíme, osladíme,
okoreníme a pridáme posekaný kôpor. Môžeme zlepšiť 10 g
strúhaného tvrdého syra. Nie je zarátané v nutričnej hodnote!
(2
porcie / 1 porcia 338 kJ – 80 kcal., B – 1,5 g ., T – 5,0 g., S
– 7,3 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára