200
g hovädzieho mäsa., 1 zemiak., 1/2 párku., 100 g čerstvých húb.,
10 g slnečnicového oleja., 1 cibuľa., 1 sterilizovaná uhorka., 1
rajčiak., mleté čierne korenie., mletá sladká červená
paprika., rasca., zelená petržlenová vňať., soľ.,
Z
mäsa pripravíme 2 plátky, naklepeme, posolíme a okoreníme.
Pokrájanú cibuľu speníme na horúcom oleji, pridáme pokrájané
huby a podusíme. Na každý plátok mäsa dáme polovicu podusených
húb, kúsok párku, uhorky prekrojené po dĺžke a na polovicu,
plátky rajčiakov a uvareného zemiaka. Okoreníme a zabalíme do
alobalu, potretého olejom, ktorý dobre pozahýbame Pečieme v
horúcej rúre alebo grilujeme na rošte. Môžeme vložiť aj do
horúcej pahreby
(2
porcie / 1 porcia 1151 kJ – 275 kcal., B – 25,0 g., T – 15,0
g., S – 10,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára