1. 9. 2016

Mäsová zmes v alobale

200 g hovädzieho mäsa., 1 zemiak., 1/2 párku., 100 g čerstvých húb., 10 g slnečnicového oleja., 1 cibuľa., 1 sterilizovaná uhorka., 1 rajčiak., mleté čierne korenie., mletá sladká červená paprika., rasca., zelená petržlenová vňať., soľ.,
Z mäsa pripravíme 2 plátky, naklepeme, posolíme a okoreníme. Pokrájanú cibuľu speníme na horúcom oleji, pridáme pokrájané huby a podusíme. Na každý plátok mäsa dáme polovicu podusených húb, kúsok párku, uhorky prekrojené po dĺžke a na polovicu, plátky rajčiakov a uvareného zemiaka. Okoreníme a zabalíme do alobalu, potretého olejom, ktorý dobre pozahýbame Pečieme v horúcej rúre alebo grilujeme na rošte. Môžeme vložiť aj do horúcej pahreby

(2 porcie / 1 porcia 1151 kJ – 275 kcal., B – 25,0 g., T – 15,0 g., S – 10,0 g)

Žiadne komentáre: