1/2
kg očistených rýb (podľa možnosti viac druhov – kapor.,
šťuka., zubáč)., 1 cibuľa., 1 lyžica mletej sladkej červenej
papriky., 1 zeleninová paprika., 2 rajčiaky., 1/2 feferónky (ak
zeleninová paprika nie je štipľavá)., voda., soľ.,
Ryby
očistíme od šupín, vypitveme, odstránime či a pokrájame na
porcie. Cibuľu pokrájanú nadrobno varíme 30 minút. Do vývaru
vložíme ryby aj s hlavou a chvostom, pridáme pokrájanú
zeleninovú papriku a varíme asi 20 minút na miernom ohni. Asi 5
minút prd dovarením pridáme ikry, mlieč, mletú sladkú červenú
papriku a rajčiaky, môžeme pridať aj 1/2 feferónky. Posolíme.
(2
porcie / 1 porcia 641 kJ – 153 kcal., B – 20,0 g., T – 5,0 g.,
S – 7,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára