200
g roštenky., 1 lyžica slnečnicového oleja., 100 g rajčiakov.,
100 g zeleninovej papriky., 1 jablko., 1 lyžica vína., 1 lyžička
worcestra, mleté čierne korenie., soľ.,
Mäso
rozkrojíme na dva plátky, zľahka naklepeme, posolíme, okoreníme
a sprudka opečieme na tuku z oboch strán. Pridáme čistenú
zeleninovú papriku pokrájanú na prúžky a štvrtky rajčiakov a
dusíme vo vlastnej šťave do mäkka. Pár minút prd skončením
úpravy pridáme pláty jablka, 1 lyžičku worcestra a víno.
Podávame s varenými zemiakmi.
(2
porcie / 1 porcia 1080 kJ – 258 kcal., B – 21,3 g., T – 16,0
g., S – 7,3 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára