1. 9. 2016

Hovädzie mäso so zeleninou a jablkami

200 g roštenky., 1 lyžica slnečnicového oleja., 100 g rajčiakov., 100 g zeleninovej papriky., 1 jablko., 1 lyžica vína., 1 lyžička worcestra, mleté čierne korenie., soľ.,
Mäso rozkrojíme na dva plátky, zľahka naklepeme, posolíme, okoreníme a sprudka opečieme na tuku z oboch strán. Pridáme čistenú zeleninovú papriku pokrájanú na prúžky a štvrtky rajčiakov a dusíme vo vlastnej šťave do mäkka. Pár minút prd skončením úpravy pridáme pláty jablka, 1 lyžičku worcestra a víno. Podávame s varenými zemiakmi.

(2 porcie / 1 porcia 1080 kJ – 258 kcal., B – 21,3 g., T – 16,0 g., S – 7,3 g)

Žiadne komentáre: